Félelem a megítéléstöl – Hun

Mennyire tartassz attól, hogy megítélnek azért amit szeretsz, amit tettél a múltadban vagy azért aki vagy?

Az Access Consciousness-nek van egy eszköze arra az esetre, ha te valaki mást vagy téged ítélnek meg. Így hangzik:

” Ez egy érdekes nézőpont”. Mindent lehet teljesen más szemszögböl megvizsgálni és mindenki a személyes története alapján ítél meg valamit jónak vagy épp rossznak. Mivel mások gondolatát nem tudjuk megváltoztatni, annyit tudunk tenni, hogy megengedjük nekik, hogy “elítéljenek” minket és egyszerűen “érdekes nézöpontnak” tekintjük azt, ahogyan bizonyos dolgokra néznek. “Oh, azta! Ezt így is lehet látni. Oké, érdekes.” Ilyenkor nem mész bele a másik vagy a saját magad hibáztatásába. Az érdekes nézöpontot addig mondd ilyenkor, amíg azt érzed, hogy nincs rajta érzelem vagy “töltés”.

Ezt akkor is használhatod, ha neked van egy megítélö gondolatod másról. Ilyenkor nem teszed magad rosszá, hogy valakit megítéltél, hanem ezt is csak egy “érdekes nézöpontnak” tekinted.

Egy másik fontos dolog az a sebezhetöség. A félelem attól, hogy megítéljenek minket, visszatart valami csodálatosnak a megalkotásában és az emberek elé való kilépésben. Amíg magunknak meg nem bocsájtjuk a múltat és amíg hajlandóak nem vagyunk befogadni a pozitív és negativ ítéletet másoktól, addig csináljuk az átlagos dolgokat és nem merjük bevállalni, hogy egy hatalmas változást csináljunk. Egy robbanást.

Ilyenkor nem arra gondolok, hogy a világot felrobbantjuk, hanem akár csak a magunk valósága változik meg teljesen vagy EGY emeré…. Ha egy életet is meg tudsz változtatni, vagy a változás beindítója tudsz lenni, már megérte 😉

Hajlandó lennél bevállalni az ítéleteket és megváltoztatni világokat, valóságokat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: