Ki a nagy Ö? – Hun

Nagyon érdekes, amikor valakit meglátsz és eldöntöd, hogy ö a Nagy Ö. Nekem 18 évesen volt egy ilyen helyzetem. Utána egyszer beszéltem ezzel a sráccal és bebizonyosodott, hogy tényleg össze illenénk. Akkoriban volt barátom és ezért nem is jött szóba bármilyen változtatás az életemben.

Négy évre rá találkoztunk személyesen és arra lettem éber, hogy nem látom az igazi lényt a sok elvárás és kivetítés miatt. Kiderült, hogy ö is akkoriban eldöntötte rólam, hogy én vagyok neki a Nagy Ö. El kellett telnie egy kis idönek, hogy tudjuk egymást kicsit tisztábban látni.

Mostanra döbbentem rá, hogy csak a „Nagy Ö“ kivetítésünk volt közös bennünk és mind a ketten teljesen másra vágyunk az élettöl és egy párkapcsolattól. Ezt beismerni nehéz, de ha egyszer sikerül, akkor megszabadulsz attól az érzéstöl, hogy „müködnie kell ennek a kapcsolatnak, mert nem jön jobb és passzolóbb“.

Egy kedves barátnöm megkérdezte tölem, hogy 4 éve miböl döntöttem el, hogy ö lenne a nagy Ö. Ez egy érdekes kérdés volt és még érdekesebb volt az, amire ebböl rájöttem. Elsöre fizikai tulajdonságokból következtettem, hogy ö valójában milyen lehet. Macis energiája volt, olyan védelmezö és természetszeretö, aki tudna motiválni. A késöbbi beszélgetésünkböl azt láttam benne, hogy figyeli az emberi természetet és a viselkedés miértjét a részletekkel.

affection afterglow backlit blur

Ahogyan most megismertem kivetítések nélkül, pont az ellenkezöje derült ki számomra… Figyel a részletekre, de nem rám és én nem egy részlet szeretnék lenni egy kapcsolatban. Neki egy teljesen más lány kell, aki ott van körülötte, nem olyan aki egyfolytában megy ide-oda – amilyen én vagyok 🙂

Te mit döntöttél el? Ki lehet, milyne tipus lehet csak a megfelelö számodra? Kit zársz ki ezzel az életedböl? Hajlandó lennél mindenkinél megkérdezni, hogy vele milyen lenne egy kapcsolat, ha nem ítéletböl néznék rá?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: