Access Consciousness – Eng/Hun

Access Consciousness …
What is that? It’s a different form of living a life. One technique is Access Bars. It is a head-on process (it feels like a head massage) which takes approximately one hour and the person, who gives you the Bars touches 32 points on your head. It releases the stress and thoughts you have (some old thoughts and beliefs which you wouldn’t let go till now). You can find videos and articles on how does the Bars affect the brain on youtube and on their site: https://www.accessconsciousness.com/en

In Access there are questions, which you can use in your everyday life. They don’t require answers. They open up you and the space around you. Answers often create only one right option to do something or to think. Living from questions stimulate you to look for unseen opportunities. The bars and the questions together give you another perspective of the life you are choosing to live.

The whole point is to question yourself and what you would really like to have and do. What dreams are truly yours and what dreams did you pick up from family, friends or society?

One question I used a lot is “Who does this belong to?” We are so empathic, that we sense others´ emotions and thoughts and we start to work on them… “I am sad. So I need to be happy. This is my problem, I need to solve it! I am a failure if I can’t be happy…” You can only change our Own state of being, but not other peoples´. When you ask “Who does this belong to?” wait for a sensation. If your inner world gets lighter, or you feel lighter, it means it wasn’t yours. By the way, you don´t need to know from whom you picked up that thought or emotion.

In the future, I will share different tools and experiences I had with them and how you can use them.

I also recommend you to try out a Bars session. There are facilitators all over the world who can give you more information. It is a wonderful gift from the founder of Access Consciousness, Gary M. Douglas and co-creator Dr. Dain Heer.

You can find more information on my facebook page (Blanka Wlasitsch – Blanche) and videos in the near future.

How can you be You and fly with ease and light?

 

Image result for access consciousness

Access Consciousness

Mi ez? Angolul azt jelenti “hozzáférés a tudatossághoz”. A legtöbbünknek annyi tudatalatti mozgatója van, hogy nem is tudjuk, hogy valamit szabad akaratból, megszokásból vagy mások érzéseit, gondolatait érzékelve tettünk.

Az Access Bars kezelés ebben ad lehetöséget a változásra, hogy rajöjj, hogy Te hogyan szeretnél élni és nem másnak az elképzeléseit követve választassz dolgokat. Ezt a kezelést Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer fejlesztette ki, ami 32 pontot érintve a fejen kb egy óráig tart. Ez kiold stresszt, beragadt gondolatokat és érzéseket, amiktöl nem tudsz szabadulni vagy újra és újra visszaköszöntenek az életedben.

Az Access kérdésekkel müködik, melynek nyitott kérdések válaszok nélkül. A kérdésben levés teret nyit új lehetöségek felbukkanásának, amiket eddig nem láttál, mert logikából müködtél.

Amikor arról beszélek, hogy mások érzéseit és gondolatait érzékeled, azt nem tudatosan tesszük. Azért hozom fel ezt a témát, mert nem teszünk különbséget a mi és mások dolgai között. Ha megkérdezed bármilyen érzésed vagy gondolatodnál, hogy “Ez kihez tartozik?” és jön egy könnyebbség, akkor az nem a tiéd volt. Nem kell, hogy név vagy konkrét válasz jöjjön. Csak játsz vele.

A jövöben több eszközt is meg fogok osztani, addig is keress a környéken egy Bars facilitátort és probáld ki ezt a csodás ajándékot.

Több információt ezen az oldalon találhatsz: https://www.accessconsciousness.com/hu/

És a facebook oldalamon (Blanka Wlasitsch – Blanche) lesz felrakva egy pár video a közeljövöben 🙂

Image result for access consciousness magyar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: